SZAKTANÁCSADÁS

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek szakmai tájékoztatására, egyes, számukra esetlegesen ismeretlen fűtési, konyhai, vagy egyéb lehetőség, megoldás megismertetésére. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindenki az igényéhez, adottságaihoz és anyagi erőforrásaihoz mérten a legalkalmasabb megoldást találja meg. Az optimális megoldás mind üzemelési költségben, mind a feladat ellátásában nagy előnyt, idő és pénz megtakarítást jelenthet már közép, vagy  hosszabb távon. Cégünk ügyfélkörére az üzemi, vagy professzionális felhasználó legalább annyira jellemző, mint a lakossági, ezért mind a két területen, azon belül is több üzletágban állnak rendelkezésre a témában jártas szakembereink.

Üzemi, professzionális, nagykonyhai és vendéglátó ipari ügyfelek részére:

Cégünk az ellátandó létszám, a konyhai alaprajz és az átadott menüsor alapján meghatározza az azok elkészítéséhez szükséges eszközök fajtáját, méretét és szükséges kapacitását. Az alaprajzba a lehetőségek és a vonatkozó ANTSZ előírások szerint elhelyezésre kerülnek a gépek, eszközök, pultok és semleges bútorok. Az eszközök meghatározásában figyelembe vesszük a megbízhatóságot csak úgy, mint a korszerű vezérlést, vagy energiatakarékos üzemet. A berendezések beszerelését, eladás utáni szolgáltatását, szervizét is ellátjuk.

Üzemi és lakossági gépészeti rendszer kialakítása:

Cégünk díjtalan felmérés keretében kiszáll és az épület adottságai alapján meghatározza annak hőtechnikai adatait. A hőtechnikai adatok és a rendelkezésre álló energiaforrás (gáz, villany stb.) alapján behatároljuk a számításba jöhető rendszereket. Az ügyfelet tájékoztatjuk a kialakítható rendszerek alapján azok rövidtávú és hosszú távú előnyeiről.  Cégünk a fűtési rendszerek közül is elsősorban a felületfűtéssel kialakított korszerű, energiatakarékos rendszereket preferálja és ajánlja ügyfeleinek. Ezen rendszerek kiépítését akár új kiépítés, akár meglévő fűtés korszerűsítése esetén is javasoljuk. Egy fűtéskorszerűsítés esetén egyre gyakrabban felvetődő kérdés, hogy esetlegesen egy hűtő-fűtő rendszer (hőszivattyú) nem csak hatékonyságában, energiafogyasztásban, de a funkciók lehetőségében is felülmúlja társait. Persze pontosat, csak az adott specifikum ismeretében lehet mondani.

Lakossági ügyfeleink részére:

Lakossági konyhai eszközök felmérését díjtalan helyszíni vizsgálat alapján állítjuk össze és az elképzelések, anyagi lehetőségek alapján összesítjük a számba jöhető eszközöket.

Fűtéstechnikai rendszerek  estében is díjtalan kiszállás keretében mérjük fel az ingatlan adottságait. Elkészítjük annak hőtechnikai számítását és ez alapján összeállítjuk a lehetséges rendszereket és a hozzá kapcsolódó eszközöket (kazán, hőszivattyú stb. és hő leadó felületek). A különböző rendszerek esetén a várható üzemelési költségeket kiszámítjuk, vagyis láthatóvá tesszük a gáz a villany, vagy egyéb alternatív fűtés üzemelési és beruházási költségét. Az előnyök mellett a választott eszközök hátrányára, esetleges üzemelési, vagy a működéséhez szükséges energiahordozókkal kapcsolatos kockázatokra is felhívjuk a figyelmet. Tekintve, hogy gáz, elektromos, hőszivattyús, vagy akár Pelletes stb. rendszert is készítünk, egyik mellett sem vagyunk elkötelezve, így az elsődleges szempont a javaslatainkban az ügyfél hosszú távú érdeke.

Lakossági ügyfeleink részére a háztartási gép javítások racionalizálása érdekében díjtalan átvizsgálást biztosítunk. A beszállított berendezéseknek költségmentesen állapítjuk meg a hibáját és adunk rá javítási ajánlatot. Tájékoztatjuk a típus azonos új készülék  áráról, hogy mérlegelhesse a javítás gazdaságosságát.

A felsorolás csak tájékoztató jellegű, természetesen cégünk valamennyi területén biztosít díjtalan helyszíni szaktanácsadást. Igyekszünk cégünk és szakembereink tapasztalatait felhasználva az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva elősegíteni az optimális megoldás választását, az ehhez szükséges döntés megkönnyítését. Hívjon minket elérhetőségeinken és használja szakértelműnket.

haztartasi gep szerviz
 

Háztartási Gép

Cégünk a háztartási gépek minden szegmensébe biztosít szakképzett szerelőt, hívja munkatársunkat bizalommal!

nagykonyhai gep szerviz
 

Nagykonyhai Gép

Professzionális partnereink részére nagykonyhai és Vendéglátóipari területen egyedi igényeket is kielégítünk.

klima szerviz
 

Légkondícionáló Gépek

A splitklímáktól a professzionális megoldásokig, a  multisplit gépektől a folyadékhűtőkig keressen megoldások miatt!

hotarolos kalyha szerviz
 

Fűtéstechnikai Gép

Hőtárolós kályha, hőszivattyú, gázkonvektor
javításával kapcsolatos problémáira is
megoldást javaslunk

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000