SMEG SZERVIZ JAVÍTÁS ALKATRÉSZ

Smeg márka igényes vásárlóknak készített, különleges vonalvezetéssel, merész designal tervezett háztartási gép család. Ha különleges design, akkor honnan máshonnan, mint Olaszországból… a retró és modern stílus, egyedi színek és minták egyaránt jellemzik az eszközöket, a talján mérnökök esztétikai érzékét dícsérve. Ha Önnek egy különleges Smeg berendezése van, netán elromlott, az alábbiak szerint tudunk segítségére lenni a javításában:

Smeg berendezések valamennyi termékének beüzemelését, javítását, szervizelését vállaljuk Busapest és Pest megye területén.

Hibabejelentés és alkatrész információ: +36-1-252-7970, +36-1-470-4000

Szervizelt Smeg háztartási gépek termékcsoportok szerint:

Smeg beépíthető sütő, sütő szerviz, javítás,
Smeg mikró, mikrohullámú sütő szerviz, javítás,
Smeg elektromos főzőlap, kerámialapos, szerviz, javítás,
Smeg indukciós főzőlap, és gázfőzőlap szerviz, javítás,
Smeg kombinált tűzhely, kerámialapos tűzhely, villanytűzhely, gáztűzhely szerviz, javítás,
Smeg retro hűtő, borhűtő, hűtőgép, hűtőszekrény szerviz, javítás,
Smeg fagyasztó, fagyasztószekrény, fagyasztóláda szerviz, javítás,
Smeg gőzpároló szerviz, javítás,
Smeg páraelszívó, szagelszívó szerviz, javítás,
Smeg mosógép szerviz, javítás,
Smeg szárítógép, mosó-szárítógép szerviz, javítás,
Smeg mosogatógép szerviz, javítás,

Smeg háztartási gép alkatrész:

Smeg háztartási gépekhez cégünk sok javító alkatrészt készletez (javításaink során gyakran felhasznált alkatrészeket), de vannak ritkábban szükséges alkatrészek, melyeket rendelésre hozatunk meg, néhány napon belül. Mivel az alkatrészek beazonosításához elengedhetetlen a berendezések beazonosítása, ezért kérjük, hogy annak típusát, gyári számát leolvasni szíveskedjen, és ezzel hívja alkatrészrendeléssel foglalkozó munkatársunkat.

Szerviz telephelyünk Budapesten:

Smeg háztartási gép szerviz és javítás Budapest és Pest megye: 1143 Budapest, Őrnagy u. 12., tel: +36-1-252-7970, +36-1-470-4000,.

Smeg- Technológia Stílusosan

Összetéveszthetetlen stílus, a világ legjobb ipari tervezőinek és építészeinek munkája, eredeti és exclusive formába öntve. Termékek, melyek méltó képviselői a "Made in Italy" címnek.

Cég

Szenvedély és vállalkozói szellem,  ez a két fogalom volt az olasz márka fő hajtórugója. Történetének 60 éve alatt a Smeg nemzetközi elismertséget szerzett a piacon egyedülálló háztartási gépeivel, melyek a legutolsó részletre is kiterjedő, gondos tervezésükkel, és szemet gyönyörködtető, plasztikus formáikkal méltán váltak ikonikus darabokká.

Márka

Smeg, az olasz háztartási gép márka termékeiben ötvözi a stílust és technológiát. Eredeti és ergonomikus termékek melyek megtervezésénél teljes mértékben azok leendő tulajdonosa áll a szakemberek figyelmének középpontjában.

Stílus

A Smeg termékek kifinomultak és elegánsak, túlmutatnak a divat múló hatásain. Mindazonáltal az anyagok és technológiák tökéletes ismeretét ötvözve a kiemelkedő esztétikum iránti elhivatottsággal a Smeg a tökéletesség szépségét nyújtja.

Technológia

 A gyártás során alkalmazott csúcstechnika, a lézerrel vágott acélrészek, a technikusok mindig egy lépéssel a trend előtt járó szakképzése, az termékek éveken át tartó terheléses minőségtesztelése, a laborokban folyamatosan folyó lázas kutatómunka mind a Smeg azon elhivatottságáról tanúskodik, hogy olyan megbízható termékeket bocsátsanak a piacra, melyek tényleg kiállják az idő próbáját.

Piano design - Architektúra a konyhában: elegancia, erő és fényesített rozsdamentes acél a kifinomult és exkluzív stílusért

            

 Evolution - Tömörség és praktikum lágy formákba öntve; a Piano Design által inspirált kecsesebb formák

e            

Linea - Könnyedség, egyensúly és ergonómia a maximális térkihasználásért: modern, minimalista stílusú termékek amelyek tökéletesen illeszkednek a legújabb designtrendekbe

            

Classic - Kompakt tömegek, szigorú formák, egyszerű, letisztult dizájn: megragadó háztartási gépek a rozsdamentes acél felületek elegáns használatával

            

Colonial - Időtlen stílus, mely otthonos, meleg légkört terem: termékek melyek a hagyományok iránti szenvedélyről tanúskodnak

            

50s Retro - Cukorkaszínek és korabeli vonalak mondern formában a javíthatatlan retróőrüteknek : az 50-es évek kultusza az új évezred ikonikus darabjain

             

  

   

SMEG SZERVIZ JAVÍTÁS ALKATRÉSZ

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000