SÜTŐ SZERVIZ JAVÍTÁS SZERELÉS ALKATRÉSZ

Sütő Szerviz, javítás és Alkatrész információ

Ha sütője meghibásodott, és igénybe kívánja venni cégünk segítségét a berendezés szakszerű diagnosztikája, vagy javítása során, akkor hívhatja rögtön az alábbi számot,

Sütő szervizrendelés, vagy hibabejelentés: +36-1-470-4000, +36-20-56-99-000

Sütő Alkatrész vásárlás, információ: +36-1-252-7970,

és/vagy olvasson tovább, mert alábbiakban igyekeztünk a szervizelés során felmerülő hasznos információkkal szolgálni, mely segítheti, megkönnyítheti döntését, vagy eligazodását a tudnivalók között. Éljen cégük által kínált díjtalan szolgáltatásokkal, igyekszünk a sütő meghibásodása által okozott kellemetlenségeket a minimálisra csökkenteni.

Milyen márkájú sütők javítását vállalja szervizünk?

Cégünk a gyártmányok többségének a szervizelését végzi. A meghibásodott berendezések javítása akár kiszálló szerelőink által a helyszínen, akár budapesti szervizműhelyünkben is elvégezhető.

Milyen előnyökkel jár a sütőberendezés beszállítása, a szerelő kihívásához képest?

A kiszállási díj megtakarításán felül kockázat és költség nélkül tájékozódhat a berendezése állapotáról. Eldöntheti, hogy javíttatja e berendezését, vagy annak gazdaságtalan javítása esetén újra cseréli azt. Díjtalan átvizsgálási ajánlatunkról itt olvashat. >>>

Milyen üzemű sütőkészülékkel hívhatom Önöket?

A beépíthető és az asztali sütők esetében is elterjedtebb az elektromos üzemű készülék, de néhány – jellemzően magasabb árfekvésű – gyártmány esetén találkozhatunk gáz üzemű , vagy mikrohullámú sütővel kombinált berendezéssel egyaránt. Szervizünk gáz szerelőkkel és elektromos szervizműszerészekkel egyaránt rendelkezik, vagyis ezen berendezések bármelyikének javítását el tudja látni. A beépített gázsütőkre jellemző, hogy komoly elektronikákkal vezérelt – hogy a felhasználónak az elektromos sütőhöz hasonló felhasználói komfortot jelentsen, olcsóbb energiahordozóval üzemeltetve – így egyszerű, technikailag felkészületlenebb, a vezérlésekben kevésbé jártas gázszerelő nem igen tudja a javítását elvégezni.

Milyen adatokkal kell rendelkezzek, hogy érdemileg tudjanak felvilágosítást adni?

A sütőberendezések esetében gyártmányonként változik az, hogy milyen azonosító kódra van szükség. Ezek az azonosítók általában betű és szám kombinációk. Mivel a gyártóművek nyilvántartása a készüléken feltüntetett több azonosítóból mindössze egy konkretizálja az eszközben felhasznált alkatrészek listáját, ezért ezek nélkül nem lehet sem pontosabb javítási, sem alkatrész árat meghatározni. Ezek listáját az alábbiakban típusonként pontosítjuk.

Amennyiben a javítást magam végzem, az alkatrészt meg tudom vásárolni önöknél?

Igen, a szervizelt márkákhoz alkatrészeket is biztosítunk. Az alkatrészek árának, átvehetőségének pontosításához szükség van az előbb említett azonosító kódra. amennyiben ez rendelkezésre áll, pontos tájékoztatást adunk a sütőalkatrész áráról, és annak átvehetőségéről.

Milyen gyakori hibák jelentkeznek a sütőknél, és mik ezek javítási metódusai?

Elektromos sütők esetén: az elektromos sütők esetében jellemzően beszélhetünk kontakt jellegű meghibásodásokról, fűtőegység, vagy a szabályzó, vagy vezérlő egység meghibásodásáról:

Kontakt hibák: ebbe a kategóriába tartoznak azok a meghibásodások, amikor a berendezés egyszer működik- egyszer nem. Mivel a berendezésben leggyakrabban használt csatlakozási mód a csúszó érintkező, így azok a hő tágulás miatt – készülék üzeme alatt – folyamatosan mozognak. Könnyen előfordulhat, hogy egy csúszó érintkező lecsúszik, vagy, mert meglazult le is ég. Ezen hibák elhárítása a saru visszahelyezésével, vagy újra saruzásával történik.

Fűtőegység meghibásodás: a hibajelenség általában az, hogy a sütőberendezés a fűtésen kívül minden funkciójában működik. Mivel a fűtőbetét alegységek nem javíthatók, azok cseréjével történhet a javítás.

Szabályzó egység meghibásodása: itt meg kell különböztetnünk a hagyományos mechanikus és az elektromos szabályzó vezérlő egységeket. Egy hagyományos vezérlésű – közismert nevén hőmérséklet szabályzóval – megoldott vezérlés esetén a hibajelenség általában az, hogy a berendezés a felfűtést követően maximum hőmérsékleten működik, nem szabályozza le a termosztát kisebb hőmérséklet tartományokba. Ide tartizik a sok esetben vészleállításra, biztonsági okokból elhelyezett hőmérséklet korlátozókat, vagy hő klixonokat. Az utóbbi esetben a biztonsági leállító meghibásodása esetén azt érzékeli, hogy a készülék túlfűt, így lekapcsolja annak fűtését, ezért a készülék nem tud sütési hőfokot elérni. Akár a hőfokszabályzó, akár a hő korlátozó hibásodott meg, mindkettő javítása az érintett egység javításával történik.

Elektronikus vezérlés: egy vezérlőelektronikával ellátott berendezésen annak meghibásodása szerteágazó hibajelenséggel járhat, az egyszerűen nem indul el, hibakódot ír ki, hibáktól az extrém működési zavarokon keresztül bármilyen jelenséggel járhat. A ma forgalomba kerülő sütők nagyobb részében működnek vezérlő elektronikák, így ezek a javítások számában egyre nagyobb százalékot tesznek ki. A elektronikák meghibásodásainak egy részét az elektronika javításával, egy szűkebb részét sajnos csak cserével tudjuk megoldani. Ezen javítások jellemzően a legköltségesebb javítások egyike, ezt próbáljuk az elektronikák megjavításával mérsékelni. A szervizek elhanyagolható százaléka javítja az elektronikákat, ezért amennyiben magas javítási költségről kapott ajánlatot máshol, kérdezze meg szervizünket, díjtalanul megmondjuk, hogy javítható e az alkatrész, sajnos tízezrekbe mérhető a különbség a cseréhez képest.

Hol vehetem fel önökkel a kapcsolatot?

Budapesti központunkban 8 órától 16:30-ig várjuk sütő és egyéb háztartási gép meghibásodásával kapcsolatos hívását. Itt tájékoztatást kaphat a javítás menetéről, annak költségeiről és lehetséges időpontjairól. A kapcsolatot +36-1-470-4000, vagy emailen az emax kukac emax.hu címen veheti fel.

Márka szerint a javított sütők, mikrohullámú sütők felsorolása:

AEG Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Amica Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Ardó Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Ariston Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Beko Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Bosch Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Candy Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Cata Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Daewo Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Electrolux Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Fagor Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Gorenje Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Hotpoint Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Ignis Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Indesit Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Nardi Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Pelgrim Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Philips Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Samsung Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Seppelfricke Sütő szerviz, javítás alkatrész,
Siemens Sütő szervíz, javítás, alkatrész,
Smeg Sütő szervíz, javítás, alkatrész,
Techwood Sütő szervíz, javítás, alkatrész,
Teka Sütő szervíz, javítás, alkatrész,
Whirlpool Sütő szervíz, javítás, alkatrész,
Zanussi Sütő szervíz, javítás, alkatrész,

SÜTŐ SZERVIZ JAVÍTÁS SZERELÉS ALKATRÉSZ

haztartasi gep szerviz
 

Háztartási Gép

Cégünk a háztartási gépek minden szegmensébe biztosít szakképzett szerelőt, hívja munkatársunkat bizalommal!

nagykonyhai gep szerviz
 

Nagykonyhai Gép

Professzionális partnereink részére nagykonyhai és Vendéglátóipari területen egyedi igényeket is kielégítünk.

klima szerviz
 

Légkondícionáló Gépek

A splitklímáktól a professzionális megoldásokig, a  multisplit gépektől a folyadékhűtőkig keressen megoldások miatt!

hotarolos kalyha szerviz
 

Fűtéstechnikai Gép

Hőtárolós kályha, hőszivattyú, gázkonvektor
javításával kapcsolatos problémáira is
megoldást javaslunk

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000