AEG Szerviz Javítás Alkatrész

AEG szerviz: AEG háztartási gép javítása Budapest és Pest megye!Az AEG-ről: "Tökéletes Forma, és Funkció"

1887-es alapítása óta az AEG mindig élen járt abban, ami a később a német mérnöki munka szinonimája lett. Kimagasló elektronikai tervezés, dizájn és pontosság jellemzi a márkát már a kezdetektől.

Az AEG nevet a teljesítmény, és kiválóság jellemzi a német tervezés mellett, ami miatt minden egyes terméket és szolgáltatást úgy hoznak létre, és úgy fejlesztenek tovább, hogy az minden időben megfeleljen a "Tökéletes Forma és Funkció" elvének.

Az AEG egy teljes termékskálát kínál amely büszkén viszi tovább a márka történelmét, mely elektromos lámpaizzókkal indult, és az évek során betört az autóiparba, vasúttechnikába, erőgépgyártásba, atomenergiába, motorgyártásba, mikroelektronikába, és természetesen, a háztartási-gép gyártásba is. A márka éppolyan naprakész és vonzó a vásárlók számára, mint 120 évvel ezelőtt volt.

A tökéletes Forma, és Funkció több, mint egy szlogen - filozófia.

AEG szerviz, javítás:

Az AEG berendezések fejlett technikai szintet képviselnek a háztartási gépek magasabb kategóriájában is. Ez nem jelenti feltétlenül, hogy ezáltal a berendezések szervizigénye nagyobb, mint egyszerűbb társaiké, de azt mindenképpen, hogy a javítás felkészültebb szakember, nagyobb és speciálisabb ismeretekkel, gyakorlattal rendelkező szerelő közreműködését teszi szükségessé. Az AEG konyhagépek  által kínált komfort sok elektronika és bonyolultabb vezérlés által válik valóra, melyek szakszerű javítása felülmúlja a hagyományos berendezések szervizelését és javítását. A berendezések diagnosztikája kiemelten fontos ebből a szempontból, melyet technikusaink nagy rutinnal és gyakorlattal végeznek.

Hibabejelentés és alkatrész információ: +36-1-252-7970, +36-1-470-4000

Szervizelt AEG gépek termékcsoportok szerint:

AEG beépíthető sütő szerviz, javítás,
AEG elektromos főzőlap, kerámialapos, indukciós főzőlap, és gázfőzőlap szerviz, javítás,
AEG kerámialapos tűzhely, kombinált tűzhely, villanytűzhely, gáztűzhely szerviz, javítás,
AEG hűtő, borhűtő, hűtőgép, hűtőszekrény szerviz, javítás,
AEG fagyasztó, fagyasztóláda, fagyasztószekrény szerviz, javítás,
AEG mosógépek javítása, szervizelése,
AEG mosogatógépek javítása, szervizelése,
AEG mosó-szárítógép, szárítógép szerviz, javítás,
AEG páraelszívó, szagelszívó szerviz, javítás,
AEG mikró, mikrohullámú sütő szerviz, javítás,
AEG klímaberendezés, légkondi, klíma szerelés, javítás, szerviz,

Szervizbejelentés előtt kérjük, hogy a berendezés papírjaiból, vagy a készüléken található adattábláról olvassák le a típuskódot és ezzel együtt jelentsék be meghibásodásukat.

AEG gép-alkatrész:

Az AEG berendezésekhez cégünk alkatrészeket készletez részint a szervizelések lebonyolítására, részint az ügyfelek alkatrésszel történő kiszolgálása miatt. A berendezések és ezen belül az alkatrészek beazonosítása céljából szükséges a berendezés pontos típusa, ezért kérjük, hogy telefonálás előtt azt felírni és azt követően munkatársunknak bediktálni szíveskedjenek.

Szerviz telephelyünk Budapesten:

AEG szerviz és javítás Budapest: 1143 Budapest, Őrnagy u. 12., tel: +36-1-252-7970, +36-1-470-4000,

AEG Szerviz Javítás Alkatrész

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000