PELGRIM GÁZKONVEKTOR SZERVIZ JAVÍTÁS ALKATRÉSZ

pelgrim_gazkonvektorCégünk valamennyi Pelgrim gyártmányú gáz üzemű berendezés, más néven gázkészülék értékesítését és eladás utáni szervizét is végzi. A Pelgrim gyártmányok közül gáz üzemű fűtőkészülékek például a gázkonvektorok, vagy gázkandallók. Mind a gázkonvektorok, mind gázkandallók készültek kéményes és parapet kivitelben egyaránt. Természetesen ezen különbségek ellenére felkészült munkatársaink várják a berendezések értékesítésével, telepítésével (felszerelésével), beüzemelésével, szervizelésével, javításával, karbantartásával és tartalék alkatrész igényekkel kapcsolatos kérdéseiket.
 
 
 
 
Pelgrim Gázkonvektor értékesítés:
A pápai Elekthermax gyárban készített Pelgrim gázkonvektorok gyártása a 2011. évben megszűnt. A gyártómű Salgótarjánba került, ahol változatlan műszaki tartalom mellett Emax márkanév alatt kerül forgalomba. A készülékek az alábbi kivitelekben vásárolhatók meg:
 
Gyártmány Típus Rendeltetés Kivitel Telj. Méret (szél/mag/mély) Szín Ár/Ft
Emax/Pelgrim GWH2 Gázkonvektor Parapetes 2 kW 40 x 54 x 24 cm Törtfehér 71.500,-
Emax/Pelgrim GWH3 Gázkonvektor Parapetes 3 kW 60 x 54 x 24 cm Törtfehér 79.500,-
Emax/Pelgrim GWH4 Gázkonvektor Parapetes 4 kW 70 x 54 x 24 cm Törtfehér 82.900,-
Emax/Pelgrim GWH5 Gázkonvektor Parapetes 5 kW 80 x 54 x 24 cm Törtfehér 85.500,-

Pelgrim Gázkonvektor felszerelés/installáció:
A gázkonvektor felszerelése történhet egy meglévő készülék helyére, de egy teljesen új telepítési környezetben szintúgy. Egy meglévő berendezés cseréjéhez - amennyiben az teljesítmény azonos - nem kell külön tervezési és engedélyeztetési eljárás, a berendezést le lehet cserélni, és annak dokumentálását a kivitelező cég intézi a továbbiakban a gázművek felé. Fontos megemlíteni, hogy amennyiben a cserélt készülék nem Pelgrim, hanem egyéb gyártmányú gázkészülék (FÉG, Lampart, stb.) volt, akkor a helyére tervezett Pelgrim gázkonvektor füstgáz elvezetése, vagyis a parapet kivezetésének magassága nem azonos. Gyakorlati szempontból ez minimális fal alakítási munkát jelent, vagyis a gázkonvektor füstgáz kivezetését feljebb kell vésni. Ezen alakításon kívül a berendezés felszerelése, installálása semmilyen egyéb nehézséggel nem jár. A felszerelt berendezések esztétikai megjelenése, műszaki kivitele pedig egyértelműen a legjobb gázkonvektorok közé emelik.
 
Pelgrim Gázkonvektor beüzemelés:
A Pelgrim/Emax gázkonvektorok beüzemelése a garanciális igény érvényesítéséhez szükséges követelmény. A beüzemelés során a szakszervíz a gáztömörségi vizsgálatokon felül ellenőrzi a berendezés gyári beállításának meglétét, ezzel az üzemszerű és biztonságos működtetés megnyugtató feltételeit. Amennyiben a gázkonvektor felszerelése megtörtént, hívja munkatársunkat a beüzemelésével kapcsolatban.
 
Pelgrim Gázkonvektor karbantartás:
A gázkonvektorok éves, a fűtési szezon előtt esedékes karbantartása, mint a gáz berendezések legtöbbjénél mindenképen javasolt. A karbantartás során a gázkonvektor beüzemeléséhez hasonló műszaki tartalmú vizsgálat történik, mely az általános működési paraméterek ellenőrzése mellett gáztömörség és a füstgáz elvezetésére is kiterjed.
 
Pelgrim Gázkonvektor javítás, szervíz:

Akár elvégeztetjük az időszakos karbantartásokat, akár nem, a berendezések meghibásodhatnak. A gázkonvektorok fűtőkészülékek, és mint olyan az általános komfort megszűnésén túl egyéb hozadékos károk is jelentkezhetnek (vízvezeték elfagyás stb.). Ezek elkerülésére és az általános komfort mielőbbi visszaállítására törekszünk, ezért ezen meghibásodások előnyt élveznek a besoroláskor. Amennyiben a berendezése nem működik megfelelően, vagy bizonytalan benne, hívja munkatársunkat az alábbi számon:

Pelgrim gázkonvektor javítás, karbantartás Budapest: +36-1-252-7970, +3614704000

PELGRIM GÁZKONVEKTOR SZERVIZ JAVÍTÁS ALKATRÉSZ

haztartasi gep szerviz
 

Háztartási Gép

Cégünk a háztartási gépek minden szegmensébe biztosít szakképzett szerelőt, hívja munkatársunkat bizalommal!

nagykonyhai gep szerviz
 

Nagykonyhai Gép

Professzionális partnereink részére nagykonyhai és Vendéglátóipari területen egyedi igényeket is kielégítünk.

klima szerviz
 

Légkondícionáló Gépek

A splitklímáktól a professzionális megoldásokig, a  multisplit gépektől a folyadékhűtőkig keressen megoldások miatt!

hotarolos kalyha szerviz
 

Fűtéstechnikai Gép

Hőtárolós kályha, hőszivattyú, gázkonvektor
javításával kapcsolatos problémáira is
megoldást javaslunk

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000