PELGRIM SZERVIZ JAVÍTÁS ALKATRÉSZ

A Pelgrim Hungary Kft. 1993-ban jött létre a holland ATAG csoport részeként a Pelgrim és ATAG márkák import és belföldön gyártott berendezéseinek forgalmazására. A márka hamar nagy népszerűségnek örvendet, eladási darabszámban néhány éven belül több termékcsoportban is piacvezető lett. A Pelgrim és ATAG szerviztámogatását, központi szervizét a kezdetektől mind az import, mind a belföldön gyártott termékek vonatkozásában cégünk valósította meg. Hollandiában a gyárban tartott termékismertetőkön munkatársaink elsajátították a Pelgrim szervizelési és javítási specifikumait. A kint megszerzett tudás és tapasztalat alapján láttuk el a termék műszaki vevőszolgálatát, a Pelgrim országos szervizhálózatának felépítését, műszaki felügyeletét.

2000-ben az ATAG Group tulajdonosi szerkezetében beállt változás nagy mértékben érintette a belföldi egység működését is. Nehezült a berendezések és alkatrészeik beszerzése, ezáltal romlott a szervizelések gördülékenysége is. Végül a nehéz piaci körülmények között működő magyarországi egység irányítását 2009. februárjától felszámoló biztos vette át. Ez a momentum pillanatnyilag megszüntette a Pelgrim márka magyarországi behozatalát, a már eladott  Pelgrim berendezések garanciális javítását, garanciális alkatrész ellátását.

A megváltozott helyzettől függetlenül az alkatrészek zömé továbbra is beszerezhető, valamennyi termékcsoportban - Pelgrim beépíthető főzőlap, Pelgrim páraelszívó, Pelgrim beépített sütő, Pelgrim mikrohullámú sütő, Pelgrim gáztűzhely, Pelgrim villanytűzhely, Pelgrim kombinált tűzhely, Pelgrim hűtő, Pelgrim fagyasztó - igyekszünk biztosítani a szervizszolgáltatás zavartalanságát. A gyakoribb termékcsoportok esetében részletesebb információval próbáljuk a felmerülő javítási, karbantartási kérdésekben útbaigazítani ügyfeleinket. Továbbra is törekszünk a Pelgrim márkanév alatt Magyarországon értékesített valamennyi berendezéssel kapcsolatos javítási, szerviz, alkatrész és műszaki kérdésekhez fűződő segítséget nyújtani ügyfeleink és partnerszervizeink részére.

A Pelgrim háztartási gépek főbb csoportjai:

Pelgrim Mosogatógép

Pelgrim Szagelszívó

Pelgrim Hűtő-Fagyasztó

Pelgrim Villanytűzhely

Pelgrim Gáztűzhely

Pelgrim Kombitűzhely

Pelgrim Sütő

Pelgrim Mikrohullámú

Pelgrim Konvektor

Pelgrim készülék javítás, karbantartás Budapest: +36-1-252-7970, +3614704000

PELGRIM SZERVIZ JAVÍTÁS ALKATRÉSZ

haztartasi gep szerviz
 

Háztartási Gép

Cégünk a háztartási gépek minden szegmensébe biztosít szakképzett szerelőt, hívja munkatársunkat bizalommal!

nagykonyhai gep szerviz
 

Nagykonyhai Gép

Professzionális partnereink részére nagykonyhai és Vendéglátóipari területen egyedi igényeket is kielégítünk.

klima szerviz
 

Légkondícionáló Gépek

A splitklímáktól a professzionális megoldásokig, a  multisplit gépektől a folyadékhűtőkig keressen megoldások miatt!

hotarolos kalyha szerviz
 

Fűtéstechnikai Gép

Hőtárolós kályha, hőszivattyú, gázkonvektor
javításával kapcsolatos problémáira is
megoldást javaslunk

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000