DIMPLEX HŐTÁROLÓS KÁLYHA SZERVIZ JAVÍTÁS SZERELŐ ALKATRÉSZ

Cégünk a Dimplex gyártmányú hőtárolós kályha értékesítését, szervizelését, alkatrészellátását végzi országosan. Ügyfeleink részére díjtalan helyszíni felméréssel és szaktanácsadással állunk rendelkezésre. Telepítési, szerviz, javítási karbantartási kérdésekben kérjen tanácsot szerviztechnikusainktól.

Dimplex hőtárolós kályha szerviz és ügyfélszolgálat: +3614704000

Dimplex hőtárolós kályha alkatrész: +36-1-252-7970,

Néhány szó a hőtárolós kályháról:

A Dimplex hőtárolós kályha csak elnevezésében hasonlít a korábban Magyarországon forgalmazott hagyományos villany hőtárolós kályhára. A berendezés műszaki megoldásai több ponton felülmúlják a nálunk Elekthermax hőtárolós kályha néven ismert "elődjét". A sok technikai és szerkezeti különbség között kiemelnénk a számunkra legfontosabbat, vagyis, hogy a Dimplexhőtárolós kályha nem tartalmaz gyapotot, sem azbeszt szigetelést. Vagyis a környezetében élők számára a hosszútávú működtetés során sem hordoz lappangó veszélyeket a szerencsétlen esetben a ventillátor által kijuttatott, a szemnek láthatatlan apró szigetelő anyagok belélegzésével. A berendezés szigetelése Vermikulit ásvány nagy nyomáson préselt lapjaival történik, mely kiemelkedő hőszigetelő és mechanikai tulajdonságai miatt - 1000 °C fok felett is hőálló - a hőtárolós kályhákon kívül a kandallók és a kandalló kályhák népszerű szigetelőanyaga. A berendezés többi alkatrésze is a német mérnököktől elvárt precizitással készült. Kiemelkedő üzembiztonsága mellett formája, a lényegesen levékonyított kályhatest jól illeszthető akár otthoni, akár irodai környezethez. Üzemeltetésük történhet éjszakai áramról, mely elődeihez viszonyítva is gazdaságos fűtést biztosít használójának. A hőtárolós kályha szervizeléséről nem véletlenül esett kevés szó. Meghibásodás szinte elhanyagolható százalékban fordul elő. Ettől függetlenül a Dimpex hőtárolós kályhák valamennyi típusához tartjuk az összes javító alkatrészt, szervizünk országos lefedettséggel biztosítja a termék javítását szerelő- javító hálózatával. A fentiekből kiderülhetett, hogy aki megbízható, tiszta és biztonságos fűtési módot keres, annak ideális megoldás a Dimplex hőtárolós kályha választása.

A hőtárolós Kályha az alábbi termékspecifikációkkal kerül forgalomba:

 
Megnevezés Típus Méret Súly Br. ár/Ft
2 kW-os Dimplex Hőtárolós kályha VFMi2 626x672x250 mm 98 kg 169 000
3 kW-os Dimplex Hőtárolós kályha VFMi3 776x672x250 mm 137 kg 195 000
4 kW-os Dimplex Hőtárolós kályha VFMi4 976x672x250 mm 176 kg 225 000
5 kW-os Dimplex Hőtárolós kályha VFMi5 1076x672x250 mm 215 kg 259 000
6 kW-os Dimplex Hőtárolós kályha VFMi6 1226x672x250 mm 254 kg 289 000
7 kW-os Dimplex Hőtárolós kályha VFMi7 1376x672x250 mm 293 kg 349 000

Egy fűtési rendszert évtizedekre készítünk. Ennek kiválasztását sok szempont, köztük zömében szakmai - energiahatékonysági, gazdaságossági elhelyezési stb. -, de egyéb, esztétikai, rendelkezésre álló energia stb. körülmények is befolyásolnak. Egy laikus felhasználó a legnagyobb körültekintés ellenére sem lesz képes egy eladás orientált kereskedő javaslatai alapján - még, ha az csak egy hőtárolós kályha is- az eszköz telepítésének és üzemeltetésének során jelentkező előnyök és hátrányok megismerésére, a későbbiekben számára igen lényeges költséghatások felmérésére, melynek terhét onnantól hosszú időn keresztül visel. Cégünk  az ügyfeleivel hosszútávú kapcsolatok kiépítését tartja fontosnak, ezért nem áll érdekünkben egy szakmailag nehezen indokolható rendszer eladása, beszerelése. Hogy az ebben való eligazodást megkönnyítsük ügyfeleink részére, ezért igyekszünk nekik szakmai és szerviz háttér biztosításával olyan döntési helyzetet teremteni, mellyel sok éven keresztül biztosíthatja magának a költséghatékony, megbízható működést. Hogy ne vesszen el a részletek és lehetőségek között és a legoptimáisabb eszköz mellett döntsön, díjtalan kiszállás és felmérés keretében biztósítunk szakembert az Ön számára. Technikusunk a felmérés alkalmával ellenőrzi a fűtendő terület hőtechnikai adottságait és ez alapján javaslatot tesz a termék fajtájára és méretezésére. Segítségével kiválaszthatja a több fűtési módozat közül lehetőségei és adottságai szerinti legjobbat. Egy elhamarkodott döntés  súlyos, akár 100 ezer forint nagyságrendű különbséget is jelenthet a rendszer üzemeltetésében  pl. egy családiház esetében akár évente. Technikusaink évtizedek óta foglalkoznak gáz és elektromos fűtésrendszerekkel - többek között hőtárolós kályha fűtéssel is - mely garantálja, hogy a javaslatainkat szakmai megalapozottsággal, több termék ismerete és összehasonlítása alapján tesszük meg.

További információért hívja munkatársunkat és vegye igénybe díjtalan felmérési szolgáltatásunkat!

Hagyományos Elekthermax Hőtárolós Kályha javításával kapcsolatos információ!

haztartasi gep szerviz
 

Háztartási Gép

Cégünk a háztartási gépek minden szegmensébe biztosít szakképzett szerelőt, hívja munkatársunkat bizalommal!

nagykonyhai gep szerviz
 

Nagykonyhai Gép

Professzionális partnereink részére nagykonyhai és Vendéglátóipari területen egyedi igényeket is kielégítünk.

klima szerviz
 

Légkondícionáló Gépek

A splitklímáktól a professzionális megoldásokig, a  multisplit gépektől a folyadékhűtőkig keressen megoldások miatt!

hotarolos kalyha szerviz
 

Fűtéstechnikai Gép

Hőtárolós kályha, hőszivattyú, gázkonvektor
javításával kapcsolatos problémáira is
megoldást javaslunk

Nyitvatartás

clock retro red 48Telefonos ügyfélszolgálat és
személyesen a szervizünkben


Hérfőtől-Péntekig: 8:00 - 16:30
Hétvégén: Zárva

user headset 48
Elérhetőség: +36-1-470-4000